Αποστολή Ασφαλιστηρίου

Το ασφαλιστήριό σας εκδίδεται εύκολα και σας παραδίδεται ακόμα ευκολότερα! Στο γραφείο μας ακολουθούμε πάντοτε τις εξελίξεις του κλάδου μας, αναζητώντας λύσεις που σας εξυπηρετούν, προκειμένου να εξοικονομήσουμε για εσάς χρόνο και χρήμα. Έτσι, το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας σας αποστέλλεται άμεσα και γρήγορα μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Ο νέος νόμος περί ασφάλισης οχημάτων, που βρίσκεται σε ισχύ από τον Ιούλιο το 2014, όχι μόνο καταργεί τα ειδικά σήματα ασφάλισης, αλλά για πρώτη φορά κατοχυρώνει πλήρως νομικά την ηλεκτρονική αλληλογραφία ασφαλιστή και ασφαλιζόμενου, κάνοντας την μεταξύ μας επικοινωνία ακόμα ευκολότερη! Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο έρχεται στο email σας άμεσα, γρήγορα και με ασφάλεια, μηδενίζοντας τα κόστη αποστολής, το χρόνο της ταχυδρόμησης αλλά και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της ασφαλιστικής διαδικασίας.

Το μοναδικό που έχετε να κάνετε, είναι να τυπώσετε το ασφαλιστήριο σε ένα απλό Α4 χαρτί και να το έχετε μαζί σας, ώστε να το επειδείξετε σε τυχόν έλεγχο των αρμόδιων οργάνων, αλλά και για να έχετε εύκαιρα τα τηλέφωνα επικοινωνίας με την φροντίδα ατυχήματος και την οδική βοήθεια. Σε περίπτωση που είναι αδύνατον να εκυπώσετε μόνοι σας το ασφαλιστήριο σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να βρούμε μαζί την λύση.

Σημειώστε πως οι ασφαλιστικές εταιρίες έχουν υποχρεώση να εκδώσουν το ασφαλιστήριο συμβόλαιο εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ολοσχερή εξόφληση των ασφαλίστρων. Στο διάστημα αυτό, η εξοφλητική απόδειξη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως απόδειξη του ασφαλιστικού καθεστώτος του οχήματός σας.

 • Νίκου
    25ης Μαρτίου 105, Πτολεμαΐδα
    2463 504 004
    2463 503 506
    6944 746 665
    nikouvaia@gmail.com
 • Πληροφορίες


 • Ενημερωτικό Δελτίο

  Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας (newsletter) για να μη χάνετε καμία σημαντική ασφαλιστική είδηση.